Frequently Asked Questions

Vragen over mondmaskers

Van welk materiaal worden de maskers gemaakt?

De mondmaskers zijn gemaakt van Hydrofoob Polyester. Dit is een waterdichte en goed doorademende stof. Dit zorgt er voor dat de maskers extra veilig zijn en comfortabel zijn tijdens het dragen.

Meer informatie hier over vind je hier.

Hoe moet ik mijn mondmasker wassen?

Was het masker op 60 graden. Dit kan gewoon samen met de reguliere was.

Zijn de mondmasker medisch?

Onze mondmaskers zijn getest bij het Hohenstein Institute in Duitsland. Ondanks dat ze extra veilig zijn door de Hydrofoob Polyester stof zijn ze niet medisch.

Welke maat heeft het mondmasker?

One Size Fits All!

Onze maskers hebben 1 maat, ze zijn ontworpen voor een volwassen gezicht maar ook zeker geschikt voor kinderen. Door middel van het elastische koortje aan de achterkant zijn ze af te stellen.

Is het mondmasker milieuvriendelijk?

Onze maskers zijn milieuvriendelijk. De maskers zijn gemaakt van Hydrofoob Polyester die wij in de fabriek weer kunnen recyclen. Ondanks de lange levensduur van de maskers komt er natuurlijk een moment dat u het masker niet meer nodig heeft. U mag het masker dan naar ons terug sturen zodat wij hem dan kunnen recyclen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Waar worden de mondmaskers gemaakt?

Onze mondmaskers worden in Nederland gemaakt. In Winterswijk staat de fabriek van PPE Factory die al meer dan 20 jaar veiligheidskleding produceert voor bedrijven. Vanuit PPE Factory worden ook de mondmaskers geproduceerd.

Kan ik het mondmasker ook omdraaien?

Je kan het masker ook omdraaien. Dit is een extra feature die onze maskers bieden. De achterkant is neutraal grijs en daarmee erg geschikt voor formele bijeenkomsten.

LET OP! : Was wel eerst het masker op 60 graden in de wasmachine alvorens u de achterkant gebruikt. Dit voor hygiënische en veilige doeleinden.

Waar zijn de mondmaskers getest?

De maskers zijn getest bij het Hohenstein Institute in Duitsland op veiligheid tegen bacteriën en virussen en luchtdoorlatendheid.

Meer informatie hier over vind je hier.

 

Vragen over www.opjebek.nl

Hoe kan ik bij jullie betalen?

U kunt bij ons betalen met IDEAL, Creditcard of Bancontant. Met grote oplages is het mogelijk om op factuur te betalen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Mijn kortingscode werkt niet

Dat is vervelend om te horen. Neem contact op met onze klantenservice en dan helpen wij u zo snel mogelijk verder! Laat hierbij uw telefoonnummer achter zodat wij u goed kunnen bereiken.

support@opjebek.nl

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

U kunt uw wachtwoord wijzigen via onderstaande link. Vul uw gebruikersnaam of mailadres in, dan ontvangt u een link in uw mailbox om uw wachtwoord te wijzigen.

My account

Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten

U kunt uw mailadres gebruiken als inlognaam.

Waar zit jullie hoofdkantoor?

Ons hoofdkantoor zit in Werkhoven in Provincie Utrecht. Heeft u vragen over het retourneren van de mondmaskers, neem dan contact op met onze klantenservice.

support@opjebek.nl

Wat zijn de verzendkosten?

Wij rekenen geen verzendkosten voor de mondmaskers.

Wat is de verzendduur?

Wanneer je voor 15:00 besteld versturen wij de maskers nog dezelfde dag. Hierover informeren wij je via de mail. U kunt dan het masker de eerstvolgende werkdag door de brievenbus verwachten.

Het is mogelijk dat er een vertraging is bij het sorteercentrum, mocht u het masker niet de eerstvolgende werkdag binnen hebben, wacht dan nog een extra dag voor u contact opneemt met onze klantenservice. Dan helpen wij u graag verder.

support@opjebek.nl

Kan ik mijn order annuleren?

Zolang je order nog niet verzonden is kunt kan je de order annuleren. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

support@opjebek.nl

Kan ik mijn order terugsturen?

Zolang u de verpakking gesloten laat kunt u het masker terugsturen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. support@opjebek.nl

Let op! Alle mondkapjes indien de verpakking niet meer geseald is, in verband met hygiëne niet geretourneerd worden (dit is tevens wettelijk zo bepaald).

Section 10

Je bestelling wordt verzonden met PostNL. Wanneer je voor 15:00 besteld wordt je bestelling dezelfde dag verzonden. Kijk in onderstaand tabel wanneer je je bestelling kan verwachten.

Bestel je na 15:00, dan proberen wij je bestelling nog dezelfde dag te verzenden maar kunnen we het niet garanderen. Anders wordt hij de volgende dag verzonden.

Maandag voor 15:00 Dinsdag bezorgd
Dinsdag voor 15:00 Woensdag bezorgd
Woensdag voor 15:00 Donderdag bezorgd
Donderdag voor 15:00 Vrijdag bezorgd
Vrijdag voor 15:00 Zaterdag bezorgd
Zaterdag Dinsdag bezorgd
Zondag Dinsdag bezorgd

Is uw vraag niet beantwoord? Neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaand formulier.

Wij streven er naar om binnen 24 uur te antwoorden.

    nl_NLDutch