De kwaliteit

Waterafstotend / Levensduur

De speciale impregnering die is aangebracht op het weefsel is van zeer hoge kwaliteit en daardoor ook goed waterbestendig. De impregnering blijft op de stof zitten tot 20 wasbeurten. Hierna kan je zelf de impregnering herhalen.

Let op: de werking van zelf impregneren houdt minder lang aan dan onze impregnering, daarom adviseren wij om na de eerste eigen impregnering maximaal 15 wasbeurten te wachten tot de volgende.

Onze aangebrachte impregnering maakt het weefsel zeer hydrofoob (Probeer het zelf maar eens onder de kraan) en biedt in combinatie met de dichtheid van het weefsel een goede bescherming.

Milieuvriendelijk

De maskers zijn gemaakt van 100% hoogwaardig polyester waardoor deze ook weer gerecycled kan worden.

Heb je werkelijk geen idee waar je je afgedragen mondmaskers naartoe moet brengen, was ‘m dan uit en stuur het mondmasker terug naar Op Je Bek en wij zorgen voor een goede verwerking van jouw masker.

Dubbelzijdig

Het Hohenstein Instituut heeft onze maskers met één laag goedgekeurd als medisch masker. De maskers van Op Je Bek hebben twee lagen en zijn daardoor niet officieel gecertificeerd als medisch masker. Dit komt doordat de doorademendheid door de twee lagen niet voldoet aan de medische norm. Dit stelt ons in staat om de maskers aan consumenten aan te bieden.

Via verschillende kanalen hebben wij al meer dan 10.000 maskers van dit materiaal verkocht waardoor wij weten dat het dubbellaags masker ook nog steeds goed ademactief is.

Het feit dat het masker daardoor tweezijdig draagbaar is en het ook een kwalitatief goede afwerking heeft maakt onze mondmaskers speciaal.

Lichtgewicht

Het draagcomfort is bijzonder prettig vanwege de zachte zijde van het materiaal die je op de huid draagt, ondanks dat het een bijzonder dichtgeweven materiaal is.

Wat ook een zeer prettige bijkomstigheid is, is dat het hele masker maar 15 gram weegt. Je voelt het dus nauwelijks.

Lokaal geproduceerd

De ontwikkeling van dit mondmasker is ontstaan vanuit een team met meer dan 25 jaar ervaring in de textiel- en confectie industrie. Tezamen met een zeer dynamisch team dat zorgt voor de prints en een snelle afhandeling van je order, weet je dat je een product koopt wat ontstaan is vanuit een passie en heel veel kennis en ervaring.

Onze mondmaskers worden in Nederland geproduceerd. Van het maken van de patronen en het bedrukken van de stoffen, tot aan het verpakken van de mondmaskers zijn alle processen lokaal. Een eerlijk en kwalitatief goed product voor een eerlijke prijs.

nl_NLDutch